timberland outlet polos lacoste mbt baratos nike roshe run ghd outlet hollister madrid nike outlet nike huarache joyas pandora Gafas ray ban ray ban baratas ralph lauren espa?a gafas oakley nike sb baratas new balance baratas nike free baratas boligrafos montblanc air jordan ireland new balance ireland

timberland outlet polos lacoste mbt baratos nike roshe run ghd outlet hollister madrid nike outlet nike huarache joyas pandora Gafas ray ban ray ban baratas ralph lauren espa?a gafas oakley nike sb baratas new balance baratas nike free baratas boligrafos montblanc air jordan ireland new balance ireland

26 Nisan 2024 Cuma
22:57
Spor   Önceki Haber     |     Sonraki Haber       |      ANA SAYFA
Hızlı Yazdır! Hızlı Yazdır        
Yazı boyutunu:    

Tarih/Saat: 26 Kasım 2011 Cumartesi, 18:07:54

"Başkanımızın başımızda olması moral verir"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, Fenerbahçe taraftarının her zaman ki gibi takdire şayan bir duruş sergilediğini belirterek, "Onların sayesine belki hepiniz duymuşunuzdur UEFA bizi manisaspor'la yaptığımız bayan ve çocuk taraftarlarımızın katıldığı maçı fair-play adayı olarak FİFA'ya bildirmiş" dedi.

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Koç, "Zor bir maçtı. Bir puanla ayrılıyoruz. Geçen hafta Gençlerbirliği gibi iyi oynayan bir takıma kendi sahasında yenilmemiş bir puanla dönmek tabi ki olumlu bir gelişme ama diğer taraftan buradan 3 puanla ayrılmayı çok arzu ediyorduk. Bunu yapabilirdik ama olmadı" şeklinde konuştu.

"Bir iki vites daha yüksek kapasitede oynamamız gerekiyor" diyen Koç, diğer taraftan arzu ettiğimiz seviyede olmadıklarını ancak oynanan futbola rağmen lider olduklarını hatırlattı.

Tüm futbolculara yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Fenerbahçe'yi ligin tepesinde, lider konumda tuttukları için teşekkür eden Koç, "Taraftarlarımız her zaman ki gibi takdire şayan bir duruş sergiliyorlar. Onların sayesine belki hepiniz duymuşunuzdur UEFA bizi Manisaspor'la yaptığımız bayan ve çocuk taraftarlarımızın katıldığı maçı fair-play adayı olarak FİFA'ya bildirmiş. Anladığımız kadarıyla FİFA'da fair-play adayı istemiş UEFA'da UEFA da Fenerbahçeli bayan taraftarları göstermiş. Onlara bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Devre arasında takıma bir veya iki takviye yapacaklarını dile getiren Koç, "Hatırlarsanız takımımız bir nebze zayıfladı. Çünkü Şampiyonlar Ligin'den men edildikten sonra bazı oyuncularımızı gözden çıkarmak zorunda kaldık. Bugün o kadroyla olsaydık farklı bir tablo olurdu. Ona rağmen bu kadromuz da şampiyon olmaya aday bir kadrodur. Şampiyon olmaya yeterlidir, bir iki takviyeyle de şampiyonluk şansı bir nebze daha yükselecektir" ifadelerini kullandı.

TBMM Genel Kurulu'nda 2 maddesi kabul edilen Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanunu mağduriyetlerin giderilmesi olarak değerlendirdiğini belirten Koç, "Hem Türkiye'nin ceza kanunlarına baktığımız zaman hem de evrensel seviyelere baktığımız zaman eşi benzeri olmayan eski yasa için söylüyorum ağırlıkta bir yasaydı. Bugün bana sorarsanız olması gereken noktaya geldi, doğru bir noktaya geldi. Buna sadece süreler olarak bakmamak lazım. Bunun bir de yönetici ve taraftara kısmı var. Umarım Türk futboluna faydaları olur" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin, "UEFA Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etti. Fair-play ödülü verilmesi konusunda çelişki yok mu sizce?" şeklinde sorusuna Koç, "Önümüzdeki günlerde Şampiyonlar Ligi'nden niye men edildiğimiz daha net açık bir şekilde ortaya konulacaktır. Ağustos ayında bazı endişelerimize değinmiştik, bazı şüphelerden bahsetmiştik. UEFA'nın göstermiş olduğu refleksin normal şartlarda doğru bir refleks olmadığını, Türkiye'de en yetkili savcının, federasyonun üzerine bu şekilde gittiği halde UEFA'nın bugüne kadar görülmemiş bir harekette olmasına biz bir anlam verememiştik" cevabını verdi.

"Aziz Yıldırım'ın Metris'ten çıkabileceği söyleniyor. Eğer böyle bir durum gerçekleşire bu sadece moral olarak mı etkiler yoksa daha farklı gelişmelere olabilir mi kulüpte?" şeklindeki başka bir soruya ise, "Çok büyük moral olur camiaya. Sadece futbol kulübüne bakmamak lazım, biz dünyanın en başarılı en büyük spor kulübü olmak istiyoruz. Bu bağlamda amatör şubelerimiz de iyi başarı elde ediyorlar. -Bilmiyorum bunlara dikkat ediyor musunuz?- Ama Başkanımızın tekrar başımızda olması bizim için büyük moral
olur" cevabını verdi.

Derbilere taraftar alınmamasını ise Ali Koç, "Sporun güzelliği taraftar" sözleriyle eleştirdi.

   ihlassondakika

 

   manahaber.com bağlantı verdiği sitelerin içeriğinden
   sorumlu değildir.

 

Paylaş :

Diğer Haberler
Başörtülü Sporcuya Altın Madalya!
Şampiyonluk Sonrası Şükür Secdesi
Demba Ba Taraftarı Sabah Namazına Teşvik Ediyor
Başbakan'dan olimpiyat tepkisi, 'Müslümanları yok saydılar'
Başörtülü Şampiyon Zeynep’e Yılın Sporcusu Ödülü
Atletizm şöleni başladı
Türk futbolunun yeni patronu Yıldırım Demirören
"Efsane çok pis bitti!"
Bunları okuyunca şok olacaksınız
Şike iddianamesi kabul edildi
Cumhurbaşkanı sporda şiddet yasasını veto eder mi?
  YAZARLAR
  GAZETE 1. SAYFALAR
  ÖNE ÇIKANLAR
  TARİHTE BUGÜN
26 Nisan 1828
Rusya, Osmanlı İmparatorluğu'na savaş ilan etti. ...
26 Nisan 1912
İlk defa bir Türk pilotu Türk uçağı ile uçtu. ...
26 Nisan 1954
Kore ve Çin Hindi ile ilgili Cenevre Konferansı toplandı. ...
26 Nisan 1961
Yüksek Seçim Kurulu kuruldu. ...
 
  SON DAKİKA
» Deprem sonrası yeni önlem: Altın ithalatı durduruldu
» Depremde vefat edenlerin sayısı giderek artıyor!..
» Erkeğin, Hanımına Karşı Görevleri...
» Tarihî Harran Ulu Camii 8 Asır Sonra İbadete Açılıyor!..
» Siirt Fıstığı İçin Müthiş Tesis!..
» Ayasofya'da Gıyabî Cenaze Namazı Kılındı!..
» 31 yıllık Acı: Halepçe!..
» İslam'da Zekâtın Yeri ve Önemi!..
» Almanlar: Müslüman Başbakanı Tartışıyor
» Çamlıca Camii'nde İlk Ezan Okundu
» İmran Han: Keşmir Sorununu Çözen Nobel'e layıktır!..
» İstanbul Havalimanı’nda 16 Bin Kişiye İş Fırsatı!
» Çamlıca Camii'nde İlk Ezan Ne Zaman?
» İslam ve Müslümanlar Arasındaki Çelişki
» Kaza ve Kadere İmanın Mahiyeti
  PARA PİYASALARI
    Alış Satış
  USD %
  EUR %
  HAVA DURUMU
İstanbul /
Ankara /
İzmir /
  NAMAZ VAKİTLERİ
 
  GÜNÜN FOTOĞRAFI    Hepsini gör
  HARİTA

Haritayı Daha Büyük Görüntüle
  SON 24 SAAT
Copyright © 2008 - MANA HABER. Her Hakkı Saklıdır.  
manahaber.com bağlantı verdiği sitelerin içeriğinden sorumlu değildir.
Sitemizde yayınlanan yazı, resim, grafik, ses ve görüntüler, ancak izin alındıktan sonra, kaynak gösterilerek ve link verilerek yayımlanabilir.